Stellan Olsson Film Aktiebolag

Skåne län

Information

Stellan Olsson Film Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Ängelholm som är den kommunen där Stellan Olsson Film Aktiebolag finns. I Ängelholm så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Stellan Olsson Film Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Stellan Olsson Film Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Stellan Olsson Film Aktiebolag har funnits sedan och 2005-04-28 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Stellan Olsson Film Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Föreningsg. 11, 254 38, Helsingborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 042-180743.

Ängelholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Stellan Olsson Film Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Stellan Olsson Film Aktiebolag har idag 556170-4346 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Stellan Olsson Film Aktiebolag

Bolaget skall bedriva filmproduktion samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Stellan Olsson Film Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Paul Stellan Valter som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Gun Ann-Kristin som är född 1945 och har titeln Suppleant, Nilsson, Nils Lennart som är född 1940 och har titeln Revisor, Lennart Nilsson som är född och har titeln Revisor, .