Swedwood Trading Aktiebolag

Skåne län

Information

556166-0894 är organisationsnummer för bolaget Swedwood Trading Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Swedwood Trading Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ängelholm som är den kommunen som Swedwood Trading Aktiebolag finns i.

Swedwood Trading Aktiebolag har varit registrerat sedan 1972-06-28 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Swedwood Trading Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Swedwood Trading Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ängelholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Swedwood Trading Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Axelsson, Per Olof Erik -Bergander Rohman, Ulrika Elisabet -Olsson, Knut Arve Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Swedwood Trading Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Kuvettg. 2, 262 71, Ängelholm

Bolaget skall bedriva handel med trävaror. Bolaget skall även bedriva utbildning och utredningsuppdrag samt teknikutveckling inom träindustrin och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Swedwood Trading Aktiebolag och det är Olsson, Knut Arve som är född 1948 och har titeln VD, Olsson, Knut Arve som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergander Rohman, Ulrika Elisabet som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Axelsson, Per Olof Erik som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Sigbo, Alf Holger som är född 1955 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorNilsson, Lars Bertil som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor,