Revisor Åsa Larsson AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ängelholm och Revisor Åsa Larsson AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Revisor Åsa Larsson AB är ett av dem. Statusen för Revisor Åsa Larsson AB är att Bolaget är aktivt.

Revisor Åsa Larsson AB är ett Aktiebolag och skapades 1971-06-28. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Ängelholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Revisor Åsa Larsson AB ska trivas.

Revisor Åsa Larsson AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ängelholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva redovisning, revision samt konsultverksamhet i skatterättsliga och företagsekonomiska frågor och ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Revisor Åsa Larsson AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Revisor Åsa Larsson AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med Revisor Åsa Larsson AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-443561.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Revisor Åsa Larsson AB är Larsson, Åsa Margareta som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Bengt Sture Crister som är född 1947 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Jan Ove Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Revisor Åsa Larsson AB har 556148-3438 som sitt organisationsnummer.