Vissol AB

Skåne län

Information

556140-0135 är organisationsnummer för företaget Vissol AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vissol AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ängelholm som är den kommunen som Vissol AB finns i.

Vissol AB har varit registrerat sedan 1970-10-13 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vissol AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Vissol AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ängelholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Vissol AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Vissol AB så kan ni göra det på telefon genom 0431-88140 eller genom brev på följande adress:
Framtidsg. 3, 262 73, Ängelholm

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Vissol AB och det är Vilhelmsson, Jan Stefan som är född 1961 och har titeln VD, Vilhelmsson, Jan Stefan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Kenth Göran som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Månsson, Maja Louise som är född 1982 och har titeln Suppleant, Lindblad, Jan Georg Emanuel som är född 1963 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor