Engelholms Konsult Aktiebolag (E.K.A.B.)

Skåne län

Information

Engelholms Konsult Aktiebolag (E.K.A.B.) är ett av många företag som finns i Ängelholm. Det är nämligen den kommunen som Engelholms Konsult Aktiebolag (E.K.A.B.) finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Engelholms Konsult Aktiebolag (E.K.A.B.) är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Engelholms Konsult Aktiebolag (E.K.A.B.) som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1969-12-29. Men sedan 1996-01-01 så har Engelholms Konsult Aktiebolag (E.K.A.B.) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kustroddarev. 18, 260 83, Vejbystrand. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Engelholms Konsult Aktiebolag (E.K.A.B.) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0431-446218.

Ängelholm arbetar för att företag som Engelholms Konsult Aktiebolag (E.K.A.B.) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Engelholms Konsult Aktiebolag (E.K.A.B.). Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva konsulterande ingenjörsverksamhet inom byggnadsbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Engelholms Konsult Aktiebolag (E.K.A.B.) är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Engelholms Konsult Aktiebolag (E.K.A.B.) och det är följande personer, Selander, Sten Göte Wilhelm som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Selander, Kerstin Ann Charlotte som är född 1988 och har titeln Suppleant, Jönsson, Bengt Sture Crister som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Engelholms Konsult Aktiebolag (E.K.A.B.) är 556131-9053.