Tele Montage i Ängelholm Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall driva teleteknisk installation och försäljning samt rådgivning och projektering av telekommunikation och larmanläggningar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tele Montage i Ängelholm Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ängelholm så är Tele Montage i Ängelholm Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ängelholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ängelholm och i Skåne län. Redan 1969-07-21 så skapades Tele Montage i Ängelholm Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Tele Montage i Ängelholm Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Tele Montage i Ängelholm Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1975-01-01

556127-7657 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ängelholm.

Just nu är Tele Montage i Ängelholm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Tele Montage i Ängelholm Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0431-432228 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tele Montage i Ängelholm Aktiebolag är Svensson, Jan Anders som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Eva Ann-Sofie som är född 1969 och har titeln Suppleant, Paulsson, Siv Birgitta Annelie som är född 1958 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .