Portvakten Industrifastigheter AB

Skåne län

Information

Portvakten Industrifastigheter AB är ett bolag som finns i Ängelholm. I Portvakten Industrifastigheter AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bengtsson, Per-Axel Uno som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Kjell Roland som är född 1947 och har titeln Suppleant, Karlsson, Per Gunnar Reinhold som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Portvakten Industrifastigheter AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Portvakten Industrifastigheter AB på telefon .

Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Portvakten Industrifastigheter AB av bolagstypen Aktiebolag.

Portvakten Industrifastigheter AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Ängelholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Portvakten Industrifastigheter AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Portvakten Industrifastigheter AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Portvakten Industrifastigheter AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Portvakten Industrifastigheter AB har 556106-7215 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.