Kaabs Nordic AB

Skåne län

Information

556099-3221 är organisationsnummer för verksamheten Kaabs Nordic AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kaabs Nordic AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ängelholm som är den kommunen som Kaabs Nordic AB finns i.

Kaabs Nordic AB har varit registrerat sedan 1965-08-18 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kaabs Nordic AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1972-01-01.

Kaabs Nordic AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ängelholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kaabs Nordic AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Kaabs Nordic AB så kan ni göra det på telefon genom 042-370680 eller genom brev på följande adress:
Kontorsg., 260 39, Hasslarp

Bolaget skall bedriva uthyrning av lokaler, truckar och maskiner, handel och agenturverksamhet huvudsakligen inom fiberoptiska-, kemikalie- och metallbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kaabs Nordic AB och det är Aronsohn, Jan Lennart som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Bogren, Bengt Hjalmar som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Ryberg, Jörn Asser som är född 1958 och har titeln Suppleant, Nyström, Lars Ludvigh Stensson som är född 1949 och har titeln Revisor, Kjäll, Jan Christer som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor