Färghuset i Ängelholm Aktiebolag

Skåne län

Information

Färghuset i Ängelholm Aktiebolag är ett av många företag som finns i Ängelholm. Det är nämligen den kommunen som Färghuset i Ängelholm Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Färghuset i Ängelholm Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Färghuset i Ängelholm Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1964-02-11. Men sedan 1991-01-01 så har Färghuset i Ängelholm Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Munka Ljungbyv. 50, 262 71, Ängelholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Färghuset i Ängelholm Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0431-18370.

Ängelholm arbetar för att företag som Färghuset i Ängelholm Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Färghuset i Ängelholm Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva färghandel samt äga och förvalta fastigheter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Färghuset i Ängelholm Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Färghuset i Ängelholm Aktiebolag och det är följande personer, Nilsson, Carl-Gustav Valdemar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Ella Birgitta Cecilia som är född 1957 och har titeln Suppleant, Jönsson, Bengt Sture Crister som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Färghuset i Ängelholm Aktiebolag är 556091-3187.