Cama Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ängelholm och Cama Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Cama Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Cama Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Cama Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1963-11-29. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Ängelholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Cama Aktiebolag ska trivas.

Cama Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ängelholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utveckla metoder och konstruktioner, tillverkar och försäljer biologiska och kemisk-tekniska preparat ävensom idkar därmed förenlig entreprenadverksamhet samt äger och förvaltar fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Cama Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Cama Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med Cama Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-440072.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Cama Aktiebolag är Carlsson Gullvert, Elsa Kerstin Mari som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson Toft, Eva Ann-Marie som är född 1956 och har titeln Suppleant, Lissinger, Karl Gustav som är född 1950 och har titeln Revisor, .

Cama Aktiebolag har 556090-2032 som sitt organisationsnummer.