MVB Syd AB

Skåne län

Information

556076-1214 är organisationsnummer för företaget MVB Syd AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MVB Syd AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ängelholm som är den kommunen som MVB Syd AB finns i.

MVB Syd AB har varit registrerat sedan 1960-12-30 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för MVB Syd AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

MVB Syd AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ängelholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för MVB Syd AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Eliasson, Hans Lars-Eric -Tiderström, Bo Tage -Ununger, Per Erik Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med MVB Syd AB så kan ni göra det på telefon genom 0431-88800 eller genom brev på följande adress:
Företagareg. 9, 266 32, Munka-ljungby

Aktiebolagets verksamhet ska vara att driva bygg-, mark- och vägentreprenadrörelse, grusförsäljning, äga och förvalta fast egendom ävensom annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med MVB Syd AB och det är Tiderström, Bo Tage som är född 1948 och har titeln VD, Tiderström, Bo Tage som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Orrgren, Gerth Kenneth som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Collert, Fritz Anders Göran som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Eliasson, Hans Lars-Eric som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Ericsson, Stig Lennart som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamotHansson, Kjell Robert som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Lars Erik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Allan Sigurd som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamotLindgren, Carl Johan Magnus som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamotUnunger, Per Erik som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamotEriksson, Göran Mikael som är född 1955 och har titeln RevisorFrej, Gert Rolf som är född 1938 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorFrejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor