Fastighetsaktiebolaget Portvakten

Skåne län

Information

Bolaget skall förvärva och förvalta fast och lös egendom, bedriva konsultverksamhet inom administration utföra koncerngemensam administration samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fastighetsaktiebolaget Portvakten vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ängelholm så är Fastighetsaktiebolaget Portvakten en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ängelholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ängelholm och i Skåne län. Redan 1960-01-25 så skapades Fastighetsaktiebolaget Portvakten och verksamheten är har F-skattsedel Fastighetsaktiebolaget Portvakten har haft det sedan 2001-03-16.

Fastighetsaktiebolaget Portvakten är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556070-8066 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ängelholm.

Just nu är Fastighetsaktiebolaget Portvakten Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Fastighetsaktiebolaget Portvakten så går det att nå dem via telefon på 0431-415690 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fastighetsaktiebolaget Portvakten är Bengtsson, Per-Axel Uno som är född 1969 och har titeln VD, Bengtsson, Per-Axel Uno som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Kjell Roland som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bengtsson, Ingrid Ann-Marie som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Karl-Allan Lennart som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Per-Åke Lennart som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamotKarlsson, Per Gunnar Reinhold som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .