Björnås Svenska Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Björnås Svenska Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Ängelholm här finns det många olika Aktiebolag. Björnås Svenska Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Ängelholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Björnås Svenska Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556055-0302.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0431-20302 alternativt besöka eller skicka post till Björnås Svenska Aktiebolag på följande adress Metallg. 2, 262 72, Ängelholm.

Björnås Svenska Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Björnås Svenska Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Persson, Sten Mikael som är född 1962 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva handel med nya och begagnade maskiner för process och verkstadsindustrin, handel med nya och begagnade maskiner företrädesvis fordon, lastbilar och släpvagnar, handel med gaffeltruckar och därmed förenlig agenturverksamhet. Vidare ska bolaget bedriva förvaltning av fastigheter, uthyrning och handel med industrilokaler och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.