Gullbergs Kontorscenter AB

Skåne län

Information

Bolaget skall idka handel med pappersvaror, kontorsartiklar, kontorsmöbler och kontorsmaskiner, skydds- och arbetskläder samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Gullbergs Kontorscenter AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ängelholm så är Gullbergs Kontorscenter AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ängelholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ängelholm och i Skåne län. Redan 1946-10-29 så skapades Gullbergs Kontorscenter AB och företaget är har F-skattsedel Gullbergs Kontorscenter AB har haft det sedan 1994-01-01.

Gullbergs Kontorscenter AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1971-01-01

556048-5962 är organisationsnummret för företaget som finns i Ängelholm.

Just nu är Gullbergs Kontorscenter AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Gullbergs Kontorscenter AB så går det att nå dem via telefon på 0431-445200 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Bogren, Anders Mikael Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Gullbergs Kontorscenter AB är Bogren, Anders Mikael som är född 1969 och har titeln VD, Bogren, Anders Mikael som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkesson, Kjell Rolf Krister som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bogren, Ulf Magnus som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Sven Artur Morgan som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Landin, Lars Thomas som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamotPetersson, Olle Lennart som är född 1958 och har titeln Revisor, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .