Färgbutiken Gert Nilsson Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ängelholm och Färgbutiken Gert Nilsson Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Färgbutiken Gert Nilsson Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Färgbutiken Gert Nilsson Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Färgbutiken Gert Nilsson Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1942-03-16. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Ängelholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Färgbutiken Gert Nilsson Aktiebolag ska trivas.

Färgbutiken Gert Nilsson Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ängelholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med färg och bomiljöartiklar, kemisktekniska varor och parfymartiklar, hattar och konsultverksamhet inom databearbetning, programmering och därmed förenig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Färgbutiken Gert Nilsson Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Färgbutiken Gert Nilsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med Färgbutiken Gert Nilsson Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-18431.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Färgbutiken Gert Nilsson Aktiebolag är Nilsson, Gert Agne som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Anna Christina som är född 1941 och har titeln Suppleant, Paulsson, Siv Birgitta Annelie som är född 1958 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Färgbutiken Gert Nilsson Aktiebolag har 556041-0945 som sitt organisationsnummer.