Erlingson Redovisning

Skåne län

Information

551005-XXXX är organisationsnummer för bolaget Erlingson Redovisning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Erlingson Redovisning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ängelholm som är den kommunen som Erlingson Redovisning finns i.

Erlingson Redovisning har varit registrerat sedan 1993-06-04 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Erlingson Redovisning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Erlingson Redovisning är och det finns flera bolag i Ängelholm som också är .

Firmatecknare för Erlingson Redovisning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Erlingson Redovisning så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Redovisnings-, boksluts-, deklarationsarbeten, ekonomisk råd- givning samt konsultverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Erlingson Redovisning och det är Erlingson, Lizzie Ingalill Margaret som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,