Ängelholms Sy - Center

Skåne län

Information

550805-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Ängelholms Sy - Center. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ängelholms Sy - Center är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ängelholm som är den kommunen som Ängelholms Sy - Center finns i.

Ängelholms Sy - Center har varit registrerat sedan 1998-01-12 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-12-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ängelholms Sy - Center så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Ängelholms Sy - Center är och det finns flera verksamheter i Ängelholm som också är .

Firmatecknare för Ängelholms Sy - Center är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ängelholms Sy - Center så kan ni göra det på telefon genom 0431-16024 eller genom brev på följande adress:

AGenturhandel med möbler, hushålls- och järnhandelsvaror samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ängelholms Sy - Center och det är Andersson, Bengt Anders som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,