atelje livsrum härninge

Skåne län

Information

atelje livsrum härninge är ett av många verksamheter som finns i Ängelholm. Det är nämligen den kommunen som atelje livsrum härninge finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

atelje livsrum härninge är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1997-01-01.

atelje livsrum härninge som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2005-10-21. Men sedan 1997-01-01 så har atelje livsrum härninge varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på atelje livsrum härninge så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0431-454072.

Ängelholm arbetar för att verksamheter som atelje livsrum härninge ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för atelje livsrum härninge. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Konsult och föreläsning inom heminredning och trädgårdsdesign. Försäljning av detaljer inom dessa områden såsom blommor och inredningssaker.

Firmatecknare för atelje livsrum härninge är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till atelje livsrum härninge och det är följande personer, Karlsson, Irene Ros-Marie som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för atelje livsrum härninge är 550618-XXXX.