Göran Nilsson Konst & Grafisk Formgivning

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ängelholm och Göran Nilsson Konst & Grafisk Formgivning är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Göran Nilsson Konst & Grafisk Formgivning är ett av dem. Statusen för Göran Nilsson Konst & Grafisk Formgivning är att Bolaget är aktivt.

Göran Nilsson Konst & Grafisk Formgivning är ett Enskild firma och skapades 2006-09-29. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Ängelholm där företaget finns i jobbar för att företag som Göran Nilsson Konst & Grafisk Formgivning ska trivas.

Göran Nilsson Konst & Grafisk Formgivning är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-12-14. I Ängelholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Reklam, konst och Grafisk formgivning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Göran Nilsson Konst & Grafisk Formgivning är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-04.

Idag är Göran Nilsson Konst & Grafisk Formgivning och det finns flera företag som är det idag i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med Göran Nilsson Konst & Grafisk Formgivning så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-21473.

.

De som är på något sätt har med Göran Nilsson Konst & Grafisk Formgivning är Nilsson, Bo Göran som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Göran Nilsson Konst & Grafisk Formgivning har 540615-XXXX som sitt organisationsnummer.