Ital Sten Montage

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ängelholm och Ital Sten Montage är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Ital Sten Montage är ett av dem. Statusen för Ital Sten Montage är att Bolaget är aktivt.

Ital Sten Montage är ett Enskild firma och skapades 1995-06-01. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Ängelholm där företaget finns i jobbar för att företag som Ital Sten Montage ska trivas.

Ital Sten Montage är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Ängelholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Montering av golv, trappor, fasader, badrum och kök i marmor, granit, skiffer, klinker och kakel både offentligt och privat.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ital Sten Montage är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Ital Sten Montage och det finns flera företag som är det idag i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med Ital Sten Montage så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-430056.

.

De som är på något sätt har med Ital Sten Montage är Lazzari, Domenico som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ital Sten Montage har 511009-XXXX som sitt organisationsnummer.