Pia Karlsson, Leg. Sjukgymnast

Skåne län

Information

Pia Karlsson, Leg. Sjukgymnast hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Ängelholm som är den kommunen där Pia Karlsson, Leg. Sjukgymnast finns. I Ängelholm så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Pia Karlsson, Leg. Sjukgymnast tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Pia Karlsson, Leg. Sjukgymnast har haft sedan 1996-01-01. Pia Karlsson, Leg. Sjukgymnast har funnits sedan och 2008-11-27 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Pia Karlsson, Leg. Sjukgymnast så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 042-207580.

Ängelholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Pia Karlsson, Leg. Sjukgymnast har idag 510514-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Pia Karlsson, Leg. Sjukgymnast

Sjukgymnastik, rehabilitering och smärtbehandling.

I Pia Karlsson, Leg. Sjukgymnast så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Pia Christina som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .