Warodells bygg o golv

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ängelholm och Warodells bygg o golv är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Warodells bygg o golv är ett av dem. Statusen för Warodells bygg o golv är att Bolaget är aktivt.

Warodells bygg o golv är ett Enskild firma och skapades 1996-02-09. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Ängelholm där företaget finns i jobbar för att företag som Warodells bygg o golv ska trivas.

Warodells bygg o golv är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Ängelholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Byggverksamhet och golvläggning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Warodells bygg o golv är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Warodells bygg o golv och det finns flera företag som är det idag i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med Warodells bygg o golv så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-207781.

.

De som är på något sätt har med Warodells bygg o golv är Warodell, Jan Lennart som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Warodells bygg o golv har 501116-XXXX som sitt organisationsnummer.