Dr Kerstin Klackenstam Läkarpraktik

Skåne län

Information

Dr Kerstin Klackenstam Läkarpraktik är en verksamhet som finns i Ängelholm. I Dr Kerstin Klackenstam Läkarpraktik finns det lite olika personer som är förknippade och det är Klackenstam, Kerstin Birgitta som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Dr Kerstin Klackenstam Läkarpraktik så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Dr Kerstin Klackenstam Läkarpraktik på telefon 0431-10980.

Allmän läkarpraktik

Idag är Dr Kerstin Klackenstam Läkarpraktik av bolagstypen Enskild firma.

Dr Kerstin Klackenstam Läkarpraktik är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Ängelholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Dr Kerstin Klackenstam Läkarpraktik innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Dr Kerstin Klackenstam Läkarpraktik är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-08-23.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Dr Kerstin Klackenstam Läkarpraktik så är det följande:

Dr Kerstin Klackenstam Läkarpraktik har 480616-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.