Oskarssons Grönsaker

Skåne län

Information

480524-XXXX är organisationsnummer för företaget Oskarssons Grönsaker. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Oskarssons Grönsaker är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ängelholm som är den kommunen som Oskarssons Grönsaker finns i.

Oskarssons Grönsaker har varit registrerat sedan 1983-06-14 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Oskarssons Grönsaker så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1983-01-01.

Oskarssons Grönsaker är och det finns flera bolag i Ängelholm som också är .

Firmatecknare för Oskarssons Grönsaker är följande:

Vill ni komma i kontakt med Oskarssons Grönsaker så kan ni göra det på telefon genom 0431-452591 eller genom brev på följande adress:

Trädgårdsodling

Det finns olika personer som har en koppling med Oskarssons Grönsaker och det är Oskarsson, Rune Lennart Ragnvald som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,