Ann-Sofie Pettersson Redovisning

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ängelholm och Ann-Sofie Pettersson Redovisning är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Ann-Sofie Pettersson Redovisning är ett av dem. Statusen för Ann-Sofie Pettersson Redovisning är att Bolaget är aktivt.

Ann-Sofie Pettersson Redovisning är ett Enskild firma och skapades 1998-10-13. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Ängelholm där företaget finns i jobbar för att företag som Ann-Sofie Pettersson Redovisning ska trivas.

Ann-Sofie Pettersson Redovisning är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Ängelholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Redovisningsbyrå.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ann-Sofie Pettersson Redovisning är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Ann-Sofie Pettersson Redovisning och det finns flera företag som är det idag i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med Ann-Sofie Pettersson Redovisning så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-53310.

.

De som är på något sätt har med Ann-Sofie Pettersson Redovisning är Pettersson, Ann-Sofie som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ann-Sofie Pettersson Redovisning har 470812-XXXX som sitt organisationsnummer.