Johanssons Transport o Maskin

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ängelholm och Johanssons Transport o Maskin är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Johanssons Transport o Maskin är ett av dem. Statusen för Johanssons Transport o Maskin är att Bolaget är aktivt.

Johanssons Transport o Maskin är ett Enskild firma och skapades 1992-04-21. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Ängelholm där företaget finns i jobbar för att företag som Johanssons Transport o Maskin ska trivas.

Johanssons Transport o Maskin är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ängelholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Åkerirörelse

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Johanssons Transport o Maskin är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Johanssons Transport o Maskin och det finns flera företag som är det idag i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med Johanssons Transport o Maskin så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-430643.

.

De som är på något sätt har med Johanssons Transport o Maskin är Johansson, Hans Rune Ingemar som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Johanssons Transport o Maskin har 470523-XXXX som sitt organisationsnummer.