Lindgrens Byggservice

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ängelholm och Lindgrens Byggservice är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Lindgrens Byggservice är ett av dem. Statusen för Lindgrens Byggservice är att Bolaget är aktivt.

Lindgrens Byggservice är ett Enskild firma och skapades 1976-04-08. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Ängelholm där företaget finns i jobbar för att företag som Lindgrens Byggservice ska trivas.

Lindgrens Byggservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ängelholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Byggnadsrörelse

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lindgrens Byggservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 1971-01-01.

Idag är Lindgrens Byggservice och det finns flera företag som är det idag i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med Lindgrens Byggservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-17686.

.

De som är på något sätt har med Lindgrens Byggservice är Lindgren, Bertil Erik Joel som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lindgrens Byggservice har 460804-XXXX som sitt organisationsnummer.