Hagströms Trädgårdsidéer

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ängelholm och Hagströms Trädgårdsidéer är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Hagströms Trädgårdsidéer är ett av dem. Statusen för Hagströms Trädgårdsidéer är att Bolaget är aktivt.

Hagströms Trädgårdsidéer är ett Enskild firma och skapades 1996-10-30. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Ängelholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Hagströms Trädgårdsidéer ska trivas.

Hagströms Trädgårdsidéer är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Ängelholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Trädgårdsrådgivning och odling av trädgårdsväxter samt utvekling av nya idéer och produkter för branschen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hagströms Trädgårdsidéer är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Hagströms Trädgårdsidéer och det finns flera bolag som är det idag i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med Hagströms Trädgårdsidéer så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Hagströms Trädgårdsidéer är Hagström, Evert Uno som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Hagströms Trädgårdsidéer har 450410-XXXX som sitt organisationsnummer.