N. Munch - Fiskexport

Skåne län

Information

441226-XXXX är organisationsnummer för bolaget N. Munch - Fiskexport. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som N. Munch - Fiskexport är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ängelholm som är den kommunen som N. Munch - Fiskexport finns i.

N. Munch - Fiskexport har varit registrerat sedan 1983-06-13 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för N. Munch - Fiskexport så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1983-01-01.

N. Munch - Fiskexport är och det finns flera bolag i Ängelholm som också är .

Firmatecknare för N. Munch - Fiskexport är följande:

Vill ni komma i kontakt med N. Munch - Fiskexport så kan ni göra det på telefon genom 042-207444 eller genom brev på följande adress:

Handel med fisk, agenturrörelse samt konsultativ verksamhet inom fiskbranschen

Det finns olika personer som har en koppling med N. Munch - Fiskexport och det är Much, Nicolai som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,