Gerties Tapetserarverkstad

Skåne län

Information

440902-XXXX är organisationsnummer för bolaget Gerties Tapetserarverkstad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gerties Tapetserarverkstad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ängelholm som är den kommunen som Gerties Tapetserarverkstad finns i.

Gerties Tapetserarverkstad har varit registrerat sedan 2002-03-14 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-03-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gerties Tapetserarverkstad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-03-04.

Gerties Tapetserarverkstad är och det finns flera bolag i Ängelholm som också är .

Firmatecknare för Gerties Tapetserarverkstad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Gerties Tapetserarverkstad så kan ni göra det på telefon genom 0435-21573 eller genom brev på följande adress:

Omklädning av möbler.

Det finns olika personer som har en koppling med Gerties Tapetserarverkstad och det är Fredriksson, Gerti Anita som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,