Leif Ericsson - psykolog och konsult

Skåne län

Information

440616-XXXX är organisationsnummer för företaget Leif Ericsson - psykolog och konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Leif Ericsson - psykolog och konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ängelholm som är den kommunen som Leif Ericsson - psykolog och konsult finns i.

Leif Ericsson - psykolog och konsult har varit registrerat sedan 1994-12-07 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Leif Ericsson - psykolog och konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Leif Ericsson - psykolog och konsult är och det finns flera bolag i Ängelholm som också är .

Firmatecknare för Leif Ericsson - psykolog och konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Leif Ericsson - psykolog och konsult så kan ni göra det på telefon genom 0431-81690 eller genom brev på följande adress:

Psykologisk behandling, konsultation och undervisning.

Det finns olika personer som har en koppling med Leif Ericsson - psykolog och konsult och det är Eriksson, Leif Arne som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,