Johnson Utveckling Vejby - JUV

Skåne län

Information

Företagets verksamhet skall vara att på uppdrag av främst kommuner, landsting och regioner utföra utredningar, svara för utvärderingar av och leda projekt syftande till lokal- och regionalekonomisk tillväxt.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Johnson Utveckling Vejby - JUV vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Ängelholm så är Johnson Utveckling Vejby - JUV en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ängelholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ängelholm och i Skåne län. Redan 2007-04-02 så skapades Johnson Utveckling Vejby - JUV och verksamheten är har F-skattsedel Johnson Utveckling Vejby - JUV har haft det sedan 2007-03-01.

Johnson Utveckling Vejby - JUV är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-03-01

440420-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ängelholm.

Just nu är Johnson Utveckling Vejby - JUV och det finns många verksamheter som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Johnson Utveckling Vejby - JUV så går det att nå dem via telefon på 070-3402660 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Johnson Utveckling Vejby - JUV är Johnson, Oscar Jan Gunnar som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .