Charlottaboden, Birgitta Hansson

Skåne län

Information

Charlottaboden, Birgitta Hansson är en verksamhet som finns i Ängelholm. I Charlottaboden, Birgitta Hansson finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hansson, Kerstin Birgitta som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Charlottaboden, Birgitta Hansson så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Charlottaboden, Birgitta Hansson på telefon 0431-15526.

Handel med tyger samt sömnad av lampskärmar

Idag är Charlottaboden, Birgitta Hansson av bolagstypen Enskild firma.

Charlottaboden, Birgitta Hansson är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Ängelholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Charlottaboden, Birgitta Hansson innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Charlottaboden, Birgitta Hansson är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1978-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Charlottaboden, Birgitta Hansson så är det följande:

Charlottaboden, Birgitta Hansson har 430119-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.