B I O C O M

Skåne län

Information

B I O C O M hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Ängelholm som är den kommunen där B I O C O M finns. I Ängelholm så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. B I O C O M tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. B I O C O M har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till B I O C O M så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Ängelholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

B I O C O M har idag 420501-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för B I O C O M

Journalistik och utredningsverksamhet inom det biovetenskapliga området inklusive lantbruksvetenskap och praktiskt lantbruk

I B I O C O M så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sylwan, Ernst Peter Bosson som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .