Wikingskiöld Golv

Skåne län

Information

400917-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Wikingskiöld Golv. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wikingskiöld Golv är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ängelholm som är den kommunen som Wikingskiöld Golv finns i.

Wikingskiöld Golv har varit registrerat sedan 1999-09-30 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-06-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Wikingskiöld Golv så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-06-01.

Wikingskiöld Golv är och det finns flera verksamheter i Ängelholm som också är .

Firmatecknare för Wikingskiöld Golv är följande:

Vill ni komma i kontakt med Wikingskiöld Golv så kan ni göra det på telefon genom 070-8414129 eller genom brev på följande adress:

Läggning av epoxygolv, målning av industrigolv.

Det finns olika personer som har en koppling med Wikingskiöld Golv och det är Wikingskiöld Jönsson, Bo Lennart som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,