Hasse Nilssons Åkeri

Skåne län

Information

400712-XXXX är organisationsnummer för företaget Hasse Nilssons Åkeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hasse Nilssons Åkeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ängelholm som är den kommunen som Hasse Nilssons Åkeri finns i.

Hasse Nilssons Åkeri har varit registrerat sedan 1987-09-18 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hasse Nilssons Åkeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Hasse Nilssons Åkeri är och det finns flera bolag i Ängelholm som också är .

Firmatecknare för Hasse Nilssons Åkeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hasse Nilssons Åkeri så kan ni göra det på telefon genom 0431-446830 eller genom brev på följande adress:

Lastbilsåkeri- och entreprenadrörelse

Det finns olika personer som har en koppling med Hasse Nilssons Åkeri och det är Nilsson, Hasse Rony som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,