MHE Konsult

Skåne län

Information

370319-XXXX är organisationsnummer för företaget MHE Konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MHE Konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ängelholm som är den kommunen som MHE Konsult finns i.

MHE Konsult har varit registrerat sedan 2004-06-14 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-08-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för MHE Konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-08-09.

MHE Konsult är och det finns flera bolag i Ängelholm som också är .

Firmatecknare för MHE Konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med MHE Konsult så kan ni göra det på telefon genom 0431-452816 eller genom brev på följande adress:

Organisation av utställningar av konst och konsthantverk samt därmed förenlig handel. Handleda mindre företag och privatpersoner inom marknadsföring och ekonomi samt assistera vid ledarskapsutbildning av utvalda personer, det senare i samverkan med experter inom och utom Sverige. Försälja kurs- och utbildningsmaterial samt organisera därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med MHE Konsult och det är Eksmyr, Minna Harriet som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma,