BS. Aero-Marin Navigation

Skåne län

Information

I Ängelholm finns det ett Enskild firma som heter BS. Aero-Marin Navigation. Det finns flera företag som liknar BS. Aero-Marin Navigation i Skåne län. Ängelholm är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

BS. Aero-Marin Navigation är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1987-07-21 så har BS. Aero-Marin Navigation varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är BS. Aero-Marin Navigation och det finns fler företag som är det i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med BS. Aero-Marin Navigation så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med BS. Aero-Marin Navigation så kan ni göra det på 0431-456700.

Undervisningsverksamhet i sjö- och flygnavigation, tillverka och försälja nautiska läroböcker samt konsultverksamhet i nautiska frågor

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Ståhl, Bengt Gösta Adolf som är född 1936 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

BS. Aero-Marin Navigation har 361127-XXXX som sitt organisationsnummer.