6:a SKÅNE Handelsbolag

Skåne län

Information

6:a SKÅNE Handelsbolag är ett av många företag som finns i Ängelholm. Det är nämligen den kommunen som 6:a SKÅNE Handelsbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

6:a SKÅNE Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-09-20.

6:a SKÅNE Handelsbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-08-24. Men sedan 2007-09-20 så har 6:a SKÅNE Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till G. Malmöv. 277, 262 92, Ängelholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på 6:a SKÅNE Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-53352.

Ängelholm arbetar för att företag som 6:a SKÅNE Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för 6:a SKÅNE Handelsbolag. Det finns flera företag i Skåne län.

Upptagning av sockerbetor på entreprenad. (Maskinstation).

Firmatecknare för 6:a SKÅNE Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Gordon Lennartsson och Carl-Anders Svensson gemensamt..

Det finns idag lite personer som är kopplade till 6:a SKÅNE Handelsbolag och det är följande personer, Signehills Jordbruks Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, Tvängstorps Lantbruks AB som är född och har titeln Bolagsman, Wide Wiews AB som är född och har titeln Bolagsman, Ragnarsson, Åsa Marie som är född 1967 och har titeln Revisor, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för 6:a SKÅNE Handelsbolag är 969729-0022.