Stormstjärnans Hunderia Handelsbolag

Skåne län

Information

Stormstjärnans Hunderia Handelsbolag är en verksamhet som finns i Ängelholm. I Stormstjärnans Hunderia Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andkvist, Hans Magnus som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Andkvist, Linda Therese som är född 1976 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stormstjärnans Hunderia Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Stormstjärnans Hunderia Handelsbolag på telefon 0431-432456.

Kursverksamhet för hundägare,uppfödning av hundar, samt tävlingsverksamhet med hund.

Idag är Stormstjärnans Hunderia Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Stormstjärnans Hunderia Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Ängelholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Stormstjärnans Hunderia Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-07-30 och Stormstjärnans Hunderia Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-07-30.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stormstjärnans Hunderia Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Stormstjärnans Hunderia Handelsbolag har 969728-3290 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.