LJT & GR MILJON PIZZERIA Handelsbolag

Skåne län

Information

LJT & GR MILJON PIZZERIA Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Ängelholm som är den kommunen där LJT & GR MILJON PIZZERIA Handelsbolag finns. I Ängelholm så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. LJT & GR MILJON PIZZERIA Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket LJT & GR MILJON PIZZERIA Handelsbolag har haft sedan 2007-06-21. LJT & GR MILJON PIZZERIA Handelsbolag har funnits sedan och 2007-06-21 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till LJT & GR MILJON PIZZERIA Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Diligensv. 2, 266 98, Hjärnarp men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Ängelholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

LJT & GR MILJON PIZZERIA Handelsbolag har idag 969727-4455 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen är den som för stunden ansvarar för LJT & GR MILJON PIZZERIA Handelsbolag

Café

I LJT & GR MILJON PIZZERIA Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Radic, Goran som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Todorovic, Ljiljana som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES, .