Strova Handelsbolag

Skåne län

Information

Strova Handelsbolag är ett av många företag som finns i Ängelholm. Det är nämligen den kommunen som Strova Handelsbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Strova Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-04-19.

Strova Handelsbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-03-28. Men sedan 2007-04-19 så har Strova Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Helsingborgsv. 345, 262 96, Ängelholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Strova Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7775194.

Ängelholm arbetar för att företag som Strova Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Strova Handelsbolag. Det finns flera företag i Skåne län.

Handel, service, reparation och uthyrning av fordon och arbetsmaskiner såsom maskiner för industri, bygg och hantverk, och därmed förenlig verksamhet. Tillverkning av byggnadssnickerier och inredningssnickerier och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Strova Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Strova Handelsbolag och det är följande personer, Sandberg, Per Erik Ronny som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Sandberg, Sven Tomas Stefan som är född 1965 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Strova Handelsbolag är 969726-0611.