CASE you CAn Save livEs Handelsbolag

Skåne län

Information

969722-8600 är organisationsnummer för verksamheten CASE you CAn Save livEs Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CASE you CAn Save livEs Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Ängelholm som är den kommunen som CASE you CAn Save livEs Handelsbolag finns i.

CASE you CAn Save livEs Handelsbolag har varit registrerat sedan 2006-11-15 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-11-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för CASE you CAn Save livEs Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-11-23.

CASE you CAn Save livEs Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Ängelholm som också är .

Firmatecknare för CASE you CAn Save livEs Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med CASE you CAn Save livEs Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Lantmannag. 17, 262 54, Ängelholm

Utbildnings- och föreläsningsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med CASE you CAn Save livEs Handelsbolag och det är Berglund, Per Tobias som är född 1976 och har titeln Bolagsman, Lind, Karin Åsa Matilda som är född 1977 och har titeln Bolagsman,