Rail Tech Group Sweden Handelsbolag

Skåne län

Information

969712-1201 är organisationsnummer för verksamheten Rail Tech Group Sweden Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rail Tech Group Sweden Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Ängelholm som är den kommunen som Rail Tech Group Sweden Handelsbolag finns i.

Rail Tech Group Sweden Handelsbolag har varit registrerat sedan 2005-07-26 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Rail Tech Group Sweden Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Rail Tech Group Sweden Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Ängelholm som också är .

Firmatecknare för Rail Tech Group Sweden Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Rail Tech Group Sweden Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-2574148 eller genom brev på följande adress:
Sjöhusg. 12, 262 53, Ängelholm

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom företrädesvis järnvägsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rail Tech Group Sweden Handelsbolag och det är Blommefors, Claes Anders Fredrik som är född 1972 och har titeln Bolagsman, Signalteknik i Ängelholm AB som är född och har titeln Bolagsman,