Pour Mand Restaurang Kommanditbolag

Skåne län

Information

Pour Mand Restaurang Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Ängelholm. Det är nämligen den kommunen som Pour Mand Restaurang Kommanditbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Pour Mand Restaurang Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-08-13.

Pour Mand Restaurang Kommanditbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2004-07-22. Men sedan 2004-08-13 så har Pour Mand Restaurang Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Storg. 59 A, 262 35, Ängelholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Pour Mand Restaurang Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0431-17624.

Ängelholm arbetar för att verksamheter som Pour Mand Restaurang Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Pour Mand Restaurang Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Restaurang, pastainriktning, kötträtter.

Firmatecknare för Pour Mand Restaurang Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Pour Mand Restaurang Kommanditbolag och det är följande personer, Pour Mand, Hossein som är född 1969 och har titeln Komplementär, Johansson, Mona Carina som är född 1951 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Pour Mand Restaurang Kommanditbolag är 969702-8760.