Ingpro music Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Ängelholm och Ingpro music Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ingpro music Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Ingpro music Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Ingpro music Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2002-10-03. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Ängelholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ingpro music Handelsbolag ska trivas.

Ingpro music Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-17. I Ängelholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Musikkonserter, ljud, arrangemang, instruktör, artist, artistförmedling, försäljning av instrument, ljud och ljus, noter, dirigering.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ingpro music Handelsbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Ingpro music Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med Ingpro music Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-25563.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med Ingpro music Handelsbolag är Christoffersen, Kurt Ingolf Grove som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Udén Christoffersen, Anne Elisabeth som är född 1970 och har titeln Bolagsman, .

Ingpro music Handelsbolag har 969688-3587 som sitt organisationsnummer.