LR Revision Kattegatt Kommanditbolag

Skåne län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Ängelholm och LR Revision Kattegatt Kommanditbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och LR Revision Kattegatt Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för LR Revision Kattegatt Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

LR Revision Kattegatt Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1998-10-29. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Ängelholm där företaget finns i jobbar för att företag som LR Revision Kattegatt Kommanditbolag ska trivas.

LR Revision Kattegatt Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Ängelholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Revisionsrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LR Revision Kattegatt Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är LR Revision Kattegatt Kommanditbolag och det finns flera företag som är det idag i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med LR Revision Kattegatt Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-15165.

Firman tecknas ensam av -komplementären.

De som är på något sätt har med LR Revision Kattegatt Kommanditbolag är Revisorerna i Engelholm/Halmstad AB som är född och har titeln Komplementär, Lennart Hoffert Revision Aktiebolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, Revisorerna i Havsbaden AB som är född och har titeln Kommanditdelägare, Revisorerna i Laholm AB som är född och har titeln Kommanditdelägare, Åsa Ragnarsson AB som är född och har titeln Kommanditdelägare, Jakobsson, Birgitta Ann-Marie som är född 1969 och har titeln RevisorBiJako Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

LR Revision Kattegatt Kommanditbolag har 969654-2928 som sitt organisationsnummer.