Dennis Fastighets Handelsbolag

Skåne län

Information

969653-0857 är organisationsnummer för företaget Dennis Fastighets Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dennis Fastighets Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Ängelholm som är den kommunen som Dennis Fastighets Handelsbolag finns i.

Dennis Fastighets Handelsbolag har varit registrerat sedan 1998-09-18 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Dennis Fastighets Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Dennis Fastighets Handelsbolag är och det finns flera bolag i Ängelholm som också är .

Firmatecknare för Dennis Fastighets Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Gert Johansson och Maj-Liss Johansson var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Dennis Fastighets Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0431-83347 eller genom brev på följande adress:
Storg. 79A, 262 35, Ängelholm

Förvaltning av fastigheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Dennis Fastighets Handelsbolag och det är Andersson, Lars-Åke Magnus som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Johansson, Gert Ebbe som är född 1940 och har titeln Bolagsman, Johansson, Maj-Liss som är född 1933 och har titeln Bolagsman, Johansson, Thomas Vilhelm Gustaf som är född 1962 och har titeln Bolagsman,