Carl Eric Vöcks Data Handelsbolag

Skåne län

Information

969650-4548 är organisationsnummer för företaget Carl Eric Vöcks Data Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Carl Eric Vöcks Data Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Ängelholm som är den kommunen som Carl Eric Vöcks Data Handelsbolag finns i.

Carl Eric Vöcks Data Handelsbolag har varit registrerat sedan 1998-05-22 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Carl Eric Vöcks Data Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Carl Eric Vöcks Data Handelsbolag är och det finns flera bolag i Ängelholm som också är .

Firmatecknare för Carl Eric Vöcks Data Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Carl Eric Vöcks.

Vill ni komma i kontakt med Carl Eric Vöcks Data Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0431-82400 eller genom brev på följande adress:
Skåneg. 10, 262 43, Ängelholm

Redovisning samt rådgivning i ekonomiska bolagsfrågor, dessutom skall bolaget verka inom området fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Carl Eric Vöcks Data Handelsbolag och det är Vöcks, Carl Eric Anders som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Vöcks, Lena Marie-Louise som är född 1944 och har titeln Bolagsman,