TMB, Konsult & Trading Handelsbolag

Skåne län

Information

969631-2660 är organisationsnummer för bolaget TMB, Konsult & Trading Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TMB, Konsult & Trading Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Ängelholm som är den kommunen som TMB, Konsult & Trading Handelsbolag finns i.

TMB, Konsult & Trading Handelsbolag har varit registrerat sedan 1996-10-16 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för TMB, Konsult & Trading Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

TMB, Konsult & Trading Handelsbolag är och det finns flera bolag i Ängelholm som också är .

Firmatecknare för TMB, Konsult & Trading Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med TMB, Konsult & Trading Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7269690 eller genom brev på följande adress:
Sveag. 7, 266 33, Munka-ljungby

Trading inom dataövervakningssystem samt konsultverksamhet inom företagsutveckling.

Det finns olika personer som har en koppling med TMB, Konsult & Trading Handelsbolag och det är Dahl, Bengt Björn Johan som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Dahl, Tuire Marianne som är född 1946 och har titeln Bolagsman,